Houtwerk

Het schilderwerk aan de buitenkant van uw woning beschermt tegen allerlei factoren. Ons Nederlandse klimaat kent een grote variatie aan weersomstandigheden. Het houtwerk van uw woning krijgt dus veel te verdragen.  Zorg er voor om op tijd uw houtwerk te laten schilderen!  Goed schilderwerk beschermt het houtwerk van uw woning. Goed onderhouden schilderwerk zal minder snel houtrot vertonen en een stuk langer meegaan.

Color On The Walls werkt met zeer duurzame producten om uw houtwerk optimaal te beschermen, en een langdurig en mooi resultaat zal geven. De juiste bescherming is natuurlijk van groot belang, maar het oog wil ook wat, door te werken met een prachtige hoogglans verf komt uw houtwerk helemaal tot leven en zal het er prachtig uitzien!

Het is belangrijk om uw schilderwerk goed te blijven controleren!

Als Color On The Walls bij u langs is geweest en prachtig schildwerk heeft achtergelaten, willen wij dat ook graag zo houden! Daarom zorgen wij ervoor om eens in de twee jaar een (gratis) inspectie uit te voeren! Om het zekere voor het onzekere te nemen, controleren wij het houtwerk en indien nodig geven wij de kwetsbare delen van uw houtwerk wat extra aandacht. Vaak zien wij dat de liggende delen van het houtwerk sneller toe zijn aan een nieuwe laag verf! Dit voorkomt vervelende kosten op langer termijn.

Geïntresseerd? Neem contact met ons op